Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mindenféle

Napjaimról alcim Mindenféle

Napjaimról alcim Mindenféle

Ősz a szigeten .

2014. november 17. - Józsefné Lancz

Budapest . "014 . November . 17 .

Kint jártam a Szigeten . Előtte napokban a szigeten  át jöttem haza . Láttam a változást . A sziget felöltötte őszi ruháját . Milyen csinos lett az ősz csodálatos vöröses , sárgás, barnás színeiben . Nagyon jól áll neki . Minden évszakban , gyönyörű . Mindig az aktuális színekbe öltözik . Szerintem  a többi hónap színei , nem tudnak  versenyezni , az ősszel . Ennyi színárnyalatot , a többi hónap nem tud produkálni . Nálam volt a fényképezőgép , Nem tudtam megállni , hogy ne örökítsem meg ezt a csodát . Voltak még zöld foltok , de azok bele vesztek a vöröses a sokkal nagyobb foltokba. Olyan szívet melengető. szemet gyönyörködtető volt . A fák csúcsa még , tartogat egy kis sápadt zöldes színt . Lejjebb már barnul , és alatta már ott az aranyosan sárgás , levél szőnyeg . Benne pedig bokáig gázolhatunk . Messzebb nézünk , a csökkent levelek , amik még a fen árválkodnak .  kiadják a fák kontúrjait , Van amelyik , szebb , kecsesebb.Olyan is amelyiken látjuk a régi deformálódást . A szállodád fele van két kis tavacska , Benne sellő lányok ,melyek körül vadkacsák úszkálnak . Le, le bukva a víz alá , a járó, kelők által bedobált élelmet keresve A víz tetején , még úszkál a tavirózsa levele . A virágja már nem nyílik , majd a tavasszal . A másik kis tónál a szikláról vízesés szerűen , csordogál le a víz , és fodrozódik benne . a tavacska vissza  tükrözi a mellette lévő fák kontúrját . A látvány csoda szép . Látszik a víztorony . a zenélő kút , éppen zenél . Odébb óvodások játszanak . A csodálatosan megépített sziklakertekben . sok színű levél között , még pár késői virág is nyílik , a fehér kérgű nyírfák alatt . Csodálatos délutánom volt . Érdemes volt körbe sétálni . Egy szép napos délután , még egyszer elmegyek .és el búcsúzom tőle . Gondolatban megbeszélek vele egy újabb találkozót a jövőévre is . Addig őrzöm magamban a látványt amiben részesített.

A bejegyzés trackback címe:

https://napjaimrolbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr886909535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lergel Erzsi 2014.11.18. 12:42:33

Drága Terike néni!
Köszönöm Neked ezt a pazar élménybeszámolót hazák egyetlen legszebb szigetén történt sétádról. Gratulálok az olvasmányos leíráshoz, miközben olvasom, képzeletben veled együtt jrom végig a helyet.
Köszönöm. Szeretettel puszillak.
Erzzsi
süti beállítások módosítása