Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mindenféle

Napjaimról alcim Mindenféle

Napjaimról alcim Mindenféle

A virágok , így kora reggel .

2014. szeptember 07. - Józsefné Lancz

   Budapest . 2014 . Szeptember . 07.

Kora reggel van . nagyon korán . 2 . 39  .Felkeltem !, Nem tudtam aludni . Bekapcsoltam a számító gépet . Néztem a Facebookot . Sok a késő nyugovóra térő ember . Ahogy néztem a hír folyamot , egymás után jöttek a virágos képek . Egyik szebb volt mint a másik . Választanom kellett volna , nem tudok . Igaz nekem minden virág szép . Elgondolkoztam . Milyen sok ember szereti a virágokat , és a természetet . Azt mondja egy régi mondás , aki a virágot szereti , rossz ember nem lehet.Ez gondolkodtatott el . A virág nem csak a kertekben , nyílik , mint nemes növény . A természetben bárhol . Utak mellett, az erdőkben , mezőkön , mind vadnövény . Tehát virág van , bőven . A szívünk ki nyílhat , szerethet , a szeretettől jobbá lesz . Akkor miért van az , hogy olyan sok rossz ember van . Mert mindig is volt, jó és rossz . Mindenben , nem csak az emberben . Miért nem látja meg minden ember , csak a jót és szépet . Miért, csak egy része . A virág mindenkinek nyílik . Mindenki láthatja , láthatná .! De nem látja meg ,vagy a szíve nem tud ki nyílni a szépség előtt , a szeme ,ha látja is . A szíve  nem látja  az nem lát , csak érez . A szívvel is lehet , jót és rosszat is érezni . Vagy ez kihalt belőlünk , hogy amit a szemünk szépnek lát , azt a szívünk is jónak érezze ? Hangoljuk össze a két érzést . Amit látunk és amit érzünk . Próbáljuk meg , talán jobbak leszünk tőle. A világ is szebb és jobb lesz . Szeressük a virágot . Akkor is ha nagyon szép . és akkor is . ha kevésbé . Ők szeretnek minket . Azért nyílanak , hogy a szépségükkel szeretetet lopjanak a szívünkbe . Ne csak a kertekben ápoljuk őket . A természetben azzal ápoljuk, hogy nem tapossuk el . Nem nézünk rajtuk át , meglátjuk őket . Észre vesszük  őket . Talán nem leszünk olyan gonoszak ,Csak egy kicsit legyünk jobbak , már akkor is megéri , ha csak pár embert nyertünk meg a jónak . Azt a pár embert a gonosztól vettük el . A jó több lett / ha párral is / , de a gonosz is kevesebb . a mérleg nyelve megbillent . Ezért SZERESSÜK a virágokat .

A bejegyzés trackback címe:

https://napjaimrolbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr926676587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Józsefné Lancz 2017.04.11. 15:39:46

Hát igen a virágok .2013 . Szeptember . Majdnem négy éve.A virág szeretete , még él . Négy éve lesz , hogy itt élek Pesten .Nem vesz annyi virág körül ,mint falú helyen . Vagy inkább azt mondom ,hogy a szőlőhegyben kóborolva .Azok is szépek . A legtöbb virág a vadvirágból lett nemesítve . Mindegyik virág szép a maga nemében , csak másképp . Én nagyon szeretem a rózsát , a sárga rózsát . Mégis egy szépen össze válogatott formás vadvirág csokorért odaadnám . A vadvirágnak meg van a maga bája , a különleges illata . A napraforgó nem virág , az egy haszon növény a magjából sok minden készül . Étkezési olaj, másban is szerepel , adalék anyag ként , Sőt még állati takarmány is a végtermékből . Nézzünk végig egy napraforgó táblán , csodálatosan szép . Enyhe szélben játékosan hullámzik .Főleg ,ha még a nyílás korai fázisában van .Vagy nézzünk egy pipacs táblát a szélén kék búzavirággal , egy ugaron hagyott föld táblán . Gyönyörű , Az ember keze önkénytelen is nyúl a fényképezőgépért , hogy megörökítse azt . Ott van a mák . Az is kétféle van , az étkezési és az ipari mák . Nem egyforma a színe ,és a nagysága sem . Az étkezési nagyobb , mint az ipari . Az ipari mák . Azt feldolgozzák gyógyszernek . Elsődlegesen , fájdalom csillapító .a végtermékből,köhögés csillapító és adalék anyag lesz .Jól elmentem . A szeretetről a jóságról még nem is írtam , amit fokozhat a látvány amit a virágok nyújtanak nekünk .A szépséget amit csak a szív láthat a szem nem látja . Jut eszembe a kis herceg is ezt mondta . A szépséget , a jót csak a szívünkkel látjuk , a szemünkkel nem . Talán ha eljönne és meg szelídítené az emberiséget jobb lenne a világ , és jobb szebb lenne itt élni .Ezt a világot az emberek tették ilyenné és nem Saint Exupéri tolla .
süti beállítások módosítása