Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mindenféle

Napjaimról alcim Mindenféle

Napjaimról alcim Mindenféle

Itt az ősz ?

2014. augusztus 24. - Józsefné Lancz

  Budapest . 2014 . augusztus . 24.

 

Tegnap délután elmentem a  Duna partra sétálni . A rakpart korlátjának dőlve nézelődtem . Át a Margit szigetre , és a budai hegyekre . A hegyeket csak párába veszve láttam , de így is olyan őszies volt . A színek meg változtak . Már nem az a nyári üde zöld volt , már keveredett bele rőt , fakóbb szín is . A  Margit szigeti fák lombjai is veszítettek szép üde zöld ,hívogató színéből . Gyere pihenj árnyas lombjaim alatt . Még most is hívogató , de már szeretünk a nap melegéből is picit kapni , nem csak a lomb árnyékából . Már a meleget is szeretjük , nem csak az árnyék hívogatására hallgatunk . Mi ez ? , ha nem az ősz közeledte . Már itt , ott egy kis rozsdásodó szint is láthatunk . Még nem feltűnő , de már elgondolkodtató . Jön lopakodik a kert alatt , ha lassan is de megjön . Itt lesz teljes pompájában . Ilyenkor jó kimenni a természetbe . Látni , hogy hogyan lesz a nyárból , megint ősz , mint minden évben . Az őszből ,lassan tél lesz . mindent hóval borít  be és  már nem az ősz szépségében, gyönyörködünk .Már gyúrjuk a hó golyót , seperjük a havat , de az már egy más téma , egy későbbi . arról még nem kell beszélni . De gondolni lehet rá , hogy az is elfog jönni , lopakodva a kert alatt .Az  is ,jön , jön , és örülünk neki , mert minden évszaknak meg van a maga szépsége .

A bejegyzés trackback címe:

https://napjaimrolbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr126630391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Józsefné Lancz 2015.08.24. 05:55:08

Már egy éve történt .A szigetet nagyon szeretem .Most is rendszerese kijárok. ..Két hete voltam kint. Sok fotóval jöttem haza .
süti beállítások módosítása