Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mindenféle

Napjaimról alcim Mindenféle

Napjaimról alcim Mindenféle

Nem mind arany ,ami fénylik .

2015. július 02. - Józsefné Lancz

Budapest .2015. július . 2.

 A cím mit takar ? Azt szeretném bővebben , kifejteni .  Tehát nem minden az aminek látszik . Igen, de erre csak később jövünk rá . Mi ilyen késő érő típus vagyunk . Többes számban azért beszélek , mert  vagyunk ilyenek , többen is . Sok  felfogású ember van . Egyformák nem vagyunk ..Nem is lehetünk . Alaptermészetünket , vagy örököljük , vagy a családba látottak alapján alakul ki bennünk A  második a jellemzőbb .Van olyan hogy egy ember társunktól sokat , vagy legalább is többet várunk , mint amit kapunk . Először talán meg is kapjuk, amit vártunk . Később úgy érezzük, hogy az idő múlásával , kevesebbet kapunk , mint a korábbi időben .Lehet , hogy nem kevesebb ,  csak mi éreztük úgy , mert amit vártunk, az több volt , mint ami kaptunk .A jel  arra utalt , hogy ő ki akar hátrálni már , .Az is lehet ,  hogy ráunt a mentor szerepre . Erre mi , akik feláldozni akarjuk magunkat , mert ilyen a természetünk .Mindig csak adni . És ha nem kapjuk meg azt a szeretetet, amit vártunk , azt  gondoljuk , hogy érzéseink  változtak meg .Azért  gondoljuk azt hogy másképp szeretjük azt a másik félt .Menekülünk a csalódás elöl .Nem akarunk  megint a vesztesek lenni . Úgy érezzük így mi vagyunk a nyertesek . Pedig csak mi hisszük , hogy nyertünk . Ismét elvesztettünk egy csatát .Mi az örök vesztesek .Pedig igazán ,  most úgy éreztük , nem mi voltunk a hunyók .Így ami  fénylik az csupán csak értéktelen bizsu boldogok nem leszünk soha . Nem annak születtünk .mi vagyunk az örök vesztesek..Miért kell  nekünk a világ baját , magunkra  vállalni Hiszen több millió ember él a földön . Ebből a sok világot megváltani akaró, de nem tudó embert , tanítsák meg arra , hogy nem így kell élni . Ők vannak többen ,Meg tudják győzni , vagy úgy jóban hangzik , hogy letudják győzni a kisebbséget .

A bejegyzés trackback címe:

https://napjaimrolbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr547590878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Józsefné Lancz 2015.11.28. 11:24:19

Nem mind arany ami fénylik. Egykisseb sokkk volt. Valakiről /egy ismerős rő derült ki. Hogy szerez mellé beszélni.Azaz nem a valóságnak megfelelően mond el dolgokat. Arról a csalódástól szól
süti beállítások módosítása