Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mindenféle

Napjaimról alcim Mindenféle

Napjaimról alcim Mindenféle

Minden a legnagyobb renndben ment .

2014. augusztus 14. - Józsefné Lancz

 

Budapest . 2014 . augusztus 14.

 

A mai napra el volt tervezve . egy négy napos túra Aggtelek környékére . A gyerekeim , nagy túrázók és Ők mentek . Még van pár nap szabadságuk . Vitték a kerékpárokat is . Remélem az idő kedvezni fog nekik . Azt mondták nem baj , ha esik kicsit az eső . Jobb ,ha nincs olyan nagy meleg . A 34. házassági évfordulójuk lesz , 16 . án szombaton . Ott fogják meg ünnepelni . Egy vendéglőben , jó ebéddel , és természetesen egy pezsgő, pukkantással . 34. év meg érdemel egy ünneplést . A szépen , megértésben eltelt együtt töltött éveket , remélem , hogy több is követi . Az el múltakhoz hasonló egyetértésben . Öröm rá gondolni , hogy sikeres , és boldog volt az elmúlt időszak . Persze hozzá jó egészséget kívánom nekik, hogy hasonló boldog évek , következzenek . Egy anyának a legszebb ajándék a gyermekei boldogsága . Úgy legyen .

A bejegyzés trackback címe:

https://napjaimrolbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr256602531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Józsefné Lancz 2014.08.14. 18:21:32

Az idő ugyan nem kedvezett a kiránduláshoz, de lehet,hogy oda még nem ért el az eső . Ők azt mondták inkább túráznak esős időben mint hőségben . Az ünnepléshez pedig mindegy , hogy az idő milyen . Gratulálok nekik az eddigi örömben és békességben eltöltött évekhez . További örömöket kívánok nekik .
süti beállítások módosítása