Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mindenféle

Napjaimról alcim Mindenféle

Napjaimról alcim Mindenféle

Volt Egyszer egy kis lány .

2017. március 30. - Józsefné Lancz

 

Budapest  2017 . március ,30 .

Egyszer volt régen volt , talán igaz sem volt ????? Talán mire a végére érek kiderül , hogy igaz lehetett ,e . A kislány akiről írni szeretnék . Egy álmodozó kis lány volt . Álmodozott , mert sokat volt egyedül . Barátnői nem voltak . Amikor az iskolából haza ért , azt kérdezte nem kell valamit dolgozni . ?,, ezt azért kérdezte , mert szeretett egyedül lenni . Tudta , hogy olyan munkát adnak neki . amit egyedül kell csinálni . Milyen munkát adhattak egy  vézna gyerek lánynak . ,Kis töpörtyű volt alig látszott ki a földből .Hol egy söprűt nyomtak a kezébe , söpörje már le a járdát . Hol a krumpli héját kellet a szemét dombra ki vinni . Olyan kis magányos farkas volt . Ezen a napon is mikor haza ért , még el sem állt az eső .  Előtte nap is csepergős idő volt . Kezébe adtak egy karos kosarat , menj mán el , ne lábatlankodjál itt , hátha nőtt pár gomba a legelőn . Boldogan fogta a kosarat , egyedül lehet az egész legelőn . El is indult , szaporán szedte apró kis lábait . Elég hamar kiért , sietett mert már érezte , hogy át ázott a hátán a ruha . Kis kabátkáját elhozhatta volna . Oly nagyon sietett , elfelejtette . Minél előbb kint akart lenni a legelőn. .Beszélgethetett magában . Azt gondolta ,hogy ő most a királykisasszony . Szép virágos környezetet képzelt maga köré . Csipegette a sütemény szeletet amit az imént hozott utána Maris a szolgáló lány . Meg látta a gomba csoportokat , azt képzelte ,hogy valami szép virág .bokrok . Kezdte őket szép bokrétába kötni . Milyen szép lesz majd a vázában a szobájában .Igyekezett  szép színeket válogatni ., minél tarkább legyen .Zöldet is rakott közé . ,szép ízlésesen elrendezte .Persze ezt csak úgy gondolta . ,Közben a kosár szépen tellett  a ropogós gombával , Egy pillanatra ,de csak épphogy villanásnyi időre elgondolta , milyen finom vacsora lesz este , a gombából . És a királykisasszony kecsesen lépkedve , szedte a szebbnél szebb virágokat ,amivel a szobáját felékesíti . .Ilyen kis álmodozó volt az én kis királykisasszony , ! vagy gomba szedő kislányom . ?   <3   <3   <3

A bejegyzés trackback címe:

https://napjaimrolbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr9512387655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Józsefné Lancz 2017.04.06. 08:34:33

Az én kis királykisasszonyom . Érdekes én is szerettem álmodozni . A mai napig szeretek a múltra vissza gondolni . Jó érzés . A királykisasszonyt is megálmodtam egyszer rég . a gyerekkorom olyan magányos volt . Fiú testvérrel áldott meg az ég . aki mindig csipkedett és a copfom húzkodta . Talán ha fiús a természetem kijövünk egymással . Ő igazi csibész fiú volt . Én egy zárkozott vézna kislány . aki úgy érezte , hogy senki sem szereti . Egy paraszt ember nem tudja úgy az érzéseit kimutatni .,talán nincs rá ideje . Talán mert vele is éreztették ,hogy csak paraszt . Miért ? Az egy olyan kenyeret kereső foglalkozás mint a többi . Rengeteget dolgozik . Ezért kell lenézni . Aki pedig ,modortalan arra találjanak ki más jelzőt ne azt . hogy PARASZT .vagy hívják földművesnek ,hisz az . megtermeli azt amit az a más ember megeszik .az asztalra tesz a családjának is . Lehet , hogy csak nekem fáj , én vagyok ilyen érzékeny . lehet Nekünk a gomba csemegének számított amit Édesanyám az asztalra tett ebédre vagy vacsorára Még egy finom lecsó is csemege volt ,amibe pár karika kolbász is került . Sokat tudnék még mondani erről , de az nem változtatna a régi sérelmeken . .
süti beállítások módosítása